Swarovskis tubsystem växer

Den 3 mars presenterade Swarovski flertalet produktnyheter som kompletterar det befintliga ATX/STX-systemet. Bland dessa nyheter hittar vi en ny, binokulär, okularmodul och en 1,7x-extender som du kan komplettera din Swarovski ATX-tubkikare med.

BTXBTX2
Swarovski BTX är en okularmodul till Swarovski tubkikaresystem som tillåter dig att titta genom tubkikaren med två ögon. Detta är perfekt för dig som ofta står och skådar under en längre tid och vill ha så hög komfort som möjligt. Förutom de dubbla okularen har Swarovski BTX dessutom ett pannstöd som du kan luta dig mot för ännu bekvämare skådning. Swarovski BTX ger en förstoring på 30x när den används med 65 och 85 mm objektivmodulerna och 35x förstoring med 95 mm modulen. Läs mer om Swarovski BTX här.

ME 1,7x0168005735
Swarovski ME 1,7x är en extender som du använder tillsammans med Swarovskis ATX/STX/BTX-tubkikaresystem för att öka förstoringen med 1,7x. Extendern är kompatibel med alla okularmoduler (ATX, STX och BTX) och alla objektivmoduler (65, 85 och 95 mm). Perfekt för dig som vill komma extra nära. Läs mer om ME 1,7x här.

Leveransstart för båda dessa produkter är maj 2017.

Jesper Dahlberg